Musiikki ja media

Arvosteluja:

"Elisa Lairikko on valmistunut musiikkiteatterinäyttelijäksi The American Musical Theatre Academy of Londonista. Elisa Lairikon lavatyöskentely on kiitettävän tarkkaa. Hän virittää iskelmäkuningattariemme ikivihreät kappaleet uljaaseen lentoon. Mikä energia ja karisma!"

Radio Sun

Matti Pulkkinen

"Identiteetti on siitä ovela sinkkubiisi, että se tuntuu kestävän samaan aikaan kovin lyhyen aikaa ja ikuisuuden. Periaatteessa kolme ja puoliminuuttista kappaletta olisi voitu venyttää helposti minuutilla, mutta olisiko jännite silloin kadonnut? Toisaalta näin kuulijalle jää jano, koska kovin runomainen ja hivenen eteerisilläkin soundeilla vahvistettu kappale on kuin lempeä uni. Juuri sellainen uni, jonka muistat heti herättyäsi, mutta myöhemmin muistat vain olleesi onnellinen. Tulkinta on vahva, mutta ilmava, soundien kuulaus ei syö voimaa vääristä kohdista ja kyllähän tämä jää nopeasti soimaan päähän. Lupaavaa. "

Desibeli.net

Mika Roth

"Parin laulun verran kuullaan myös Elisa Lairikkoa Ava Gardnerin roolissa. Musiikillisen osaamisensa lisäksi Lairikko on muutenkin oiva vastapari Honkaselle."

Ilkka

Raimo Hautanen


Videoita: